ERZURUM / KARAYAZI - Çelikli Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda matematik zümre öğretmenleriiz Gurbet GÜLÇEK ve Şevval AVCI tarafından öğrencilerimizle birlikte 'Dünya Pi Günü' etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzun görsel sanatlar öğretmeni Ahmet Önder Demir öğrencilerimizle beraber Geleneksel Türk El Sanatlarından Ebru Sanatı çalışması yaptılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Öğrencilerimizin mezuniyetini kutlar yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli oyun ve gösterilerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimiz, öğrencilerimize ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı düzenlendi.

Ekm

Öğretmenlerimizle Kütüphanemizde Zeka Oyunları Köşesi Oluşturduk.

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK.

Kardan Adam Yarışması Yapıldı

Okulumuzdan Kareler

Ekm

Okulumuz çevresinin temizliği mahalle muhtarımız Şakir ÇELİK'in de destekleriyle yapıldı.

Nis

Öğrencilerimizin Çalışmalarının sergilendiği resim sergimiz, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Öznur ASMA tarafından hazırlanmıştır.

Çalışmalarda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı